Защо да изберем персонализирана тениска с щампа?

Защо да изберем персонализирана тениска с щампа?

30 март 2023
1. Времето
 
Всички добре знаем, че времето е едно от най-ценните неща, с които разполагаме. Когато търсим конкретен вид тениска с даден вид дизайн върху нея, цвят и размер, може да загубим много часове в търсенето й, както и нерви . И когато най-накрая намерим нещо подобно на това, което искаме и изненада – няма нашият размер. Това определено може да подейства демотивиращо и да успее да ни развали настроението. Тук може да си спестите времето, като само с няколко клика на мишката видите какви модели има, цветове и размери. После е лесно да си сложите какъвто надпис или дизайн искате. Така няма да Ви се налага да загубите цял ден в обикаляне на магазини, за да разберете че това което търсите го няма.
 
2. Уникалността
 
Случвало се е почти на всеки да види друг човек да носи някоя дреха, която е същата като неговата. Понякога това може да доведе до сконфузни погледи и ситуации. Не е приятно чувството, ако си харесваш тениската и дизайна върху нея и до теб да стои човек с абсолютно същата тениска.
 
3. Изборът
 
Изборът на дизайн или текст е общо-взето безграничен. Дали сте си харесали някой дизайн в интернет или пък някоя снимка от Facebook, картинка, изображение, надпис, табела, ако искате – стига да е добро качество , можете да го сложите на тениска и да изглежда супер. Това е и едно от най-важните предимства на това човек сам да си направи тениска, защото единствените граници са поставени от въображението.
 
4. Цената
 
Всички знаем каква може да е цената на една дизайнерска тениска на известна марка. Фактически хората плащат единствено за марката баснословни суми. Имайки предвид, че почти сто процента от тези тениски са правени в някой склад в Китай и да заплати човек цена в порядъка на 100-150 евро за една бройка само заради марката е нелогично, но има хора, за които тази цена е обоснована. При интерес и проявено търпение можем да предложим много по-качесвена материя от повечето реплики бълващи на пазара.
 
5. Разнообразно приложение
 
Какво имаме предвид – една тениска може да я използвате за много неща. Било то да изразите позиция чрез някакъв текст или изображение или пък можете да си направите реклама като част от маркетинговата Ви стратегия (рекламата на тениска изминава толкова път, колкото и носителят й. Колкото повече, толкова по-голяма аудитория и толкова по-разпознаваеми ставате). Друго чудесно приложение на създадената от вас тениска е, че може да бъде перфектен и интересен подарък. Знаем колко е трудно човек да избира подаръци за хората около себе си.  Персонализираната тениска дава оригинален и нестандартен избор за подарък.

Нека сега се спрем на няколко сайта за безплатни изображения. Това ще рече, че изображенията там са свободни да бъдат ползвани и променяни за търговска и нетърговска цел. Макар по размер на библиотеките да отстъпват на платените платформи, не им отстъпват по качество.

прочети още

Тениска с любим цитат Ако половинката ви следва някаква рутина, има любим автор, любим стих, изпълнител или харесва някоя мотивираща фраза – защо да не я прехвърлите с някакъв красив шрифт и цвят върху тениска? Да покажете, че заставате зад тях в начинанието им, имат подкрепата ви. Все неща, които значат много за човекът до нас.

прочети още

Чашите закупени от нас могат да се мият в съдомиялна и също така могат да се поставят в микровълнова фурна. Препоръчително е да не изполвате остри предмети и телени четки, тъй като печата се намира в лаковото покритие на чашата и така може да го отстраните.

прочети още

Тениските обикновено са евтини дрехи, но разбира се, и тук има колекционери, които могат да надуят цените до безобразие. Вижте най-скъпата теникса в света:

прочети още

Независимо от качеството на щампата, ако не се грижим правилно за нея, тя ще изсветлее и ще загуби част от чара си. Няма значение дали щампата е във вид на картинка, или надпис, картинка и надпис, както и къде се намира на тениската. Не си мислете, че трябва да перете тениските си с щампа в специални перални в специални дни. Имали сме въпроси от типа „Колко често да пера тениската?“. На този въпрос не може да дадем отговор. Това, което можем, е да ви дадем няколко много прости правила, които ще гарантират дългият живот на щампата. Не е необходимо да ги следвате всичките, разбира се. Достатъчно е поне един от тях да спазвате, за да удължите блясъка на щампата.

прочети още