Най-скъпата тениска в света струва 42 000 долара

Най-скъпата тениска в света струва 42 000 долара

30 март 2023
Уебсайт, който носи името themostexpensivetshirtintheworld.com, продава тениска за 400 000 долара. Точно така, 400 000 долара за тениска, пише CNBC.
Това поражда доста сериозни дилеми.
Човек къща ли да си купи, или тениска?
Lamborghini или тениска?
Да се запише да учи в престижен университет или да си купи тениска?
Британският производител на тениската оправдава цената с това, че се прави от 100% органичен памук. Те също така твърдят, че в процеса на производство се използва единствено електроенергия от възобновяеми източници, което намалява въглеродния й отпечатък с 90%. Освен това към тениската има пришити 16 диаманта с общо тегло девет карата.
От компанията твърдят, че по-зеленият производствен процес, използван от нея, удължава времето за производство на една тениска до четири седмици.
Засега не е ясно, дали някои си е купил вече такава тениска, но ако имате желание, не се притеснявайте. Тениските имат едногодишна гаранция. Тя обаче не покрива неправилното ползване, случайното им повреждане, загуба или кражба.
 
 
 
 
 
 
The $400,000 T-Shirt
 
 
 
 
 
 
 
Информацията е взета от https://profit.bg/
Снимката е взета от https://www.cnbc.com/

Да си направи човек тениска в недалечното минало е бил процес, който е отнемал много време, пари и е изисквал немалко проучване и търсене. Тази цена е била прекалено висока за мнозината, които са искали такъв тип продукт и напълно основателно. Днес вече нещата не стоят така. Може да поръчате Вашата специална тениска на достъпна цена, а причините да направите това са много.

прочети още

Нека сега се спрем на няколко сайта за безплатни изображения. Това ще рече, че изображенията там са свободни да бъдат ползвани и променяни за търговска и нетърговска цел. Макар по размер на библиотеките да отстъпват на платените платформи, не им отстъпват по качество.

прочети още

Тениска с любим цитат Ако половинката ви следва някаква рутина, има любим автор, любим стих, изпълнител или харесва някоя мотивираща фраза – защо да не я прехвърлите с някакъв красив шрифт и цвят върху тениска? Да покажете, че заставате зад тях в начинанието им, имат подкрепата ви. Все неща, които значат много за човекът до нас.

прочети още

Чашите закупени от нас могат да се мият в съдомиялна и също така могат да се поставят в микровълнова фурна. Препоръчително е да не изполвате остри предмети и телени четки, тъй като печата се намира в лаковото покритие на чашата и така може да го отстраните.

прочети още

Независимо от качеството на щампата, ако не се грижим правилно за нея, тя ще изсветлее и ще загуби част от чара си. Няма значение дали щампата е във вид на картинка, или надпис, картинка и надпис, както и къде се намира на тениската. Не си мислете, че трябва да перете тениските си с щампа в специални перални в специални дни. Имали сме въпроси от типа „Колко често да пера тениската?“. На този въпрос не може да дадем отговор. Това, което можем, е да ви дадем няколко много прости правила, които ще гарантират дългият живот на щампата. Не е необходимо да ги следвате всичките, разбира се. Достатъчно е поне един от тях да спазвате, за да удължите блясъка на щампата.

прочети още