Как да се грижим за тениските с щампа?

Как да се грижим за тениските с щампа?

29 март 2023
Съвет 1: Винаги перете тениските си с щампи обърнати наобратно, така че щампата да е от вътрешната страна на дрехата.
 
По този начин, вие ще я предпазите от директен контакт със силните перилни препарати, което от свое лице ще увеличи живота на щампата.
 
Съвет 2: Перете на по-ниски градуси.
 
Можете да си отделите дрехите, които не са силно замърсени и после накуп да ги метнете в пералнята на по-ниски градуси. Те щадат повече тъканите на дрехите, което значи, че може да ги носите по-дълго време.
 
Съвет 3: Гладене
 
Много хора ни питат – може ли да се глади щампата? Това е хубав въпрос, защото никой не иска да се разхожда със смачкани дрехи.  Ако щампата ви се състои от фолио – тогава гладенето не е препоръчително, тъй като фолиото може да се стопи и деформира. Препоръчително е ако все пак искате да изгладите да обърнете тениската или хитър хода е да използвате хартия за печене.
 
Съвет 4: Препоръчително е също така да изполвате по-ниски обороти на преалнята. При разтегляне на тениската се разтегля и щампата, а с времето тя губи своята еластичност и тагава най-често се получава "напукания" ефект.

Да си направи човек тениска в недалечното минало е бил процес, който е отнемал много време, пари и е изисквал немалко проучване и търсене. Тази цена е била прекалено висока за мнозината, които са искали такъв тип продукт и напълно основателно. Днес вече нещата не стоят така. Може да поръчате Вашата специална тениска на достъпна цена, а причините да направите това са много.

прочети още

Нека сега се спрем на няколко сайта за безплатни изображения. Това ще рече, че изображенията там са свободни да бъдат ползвани и променяни за търговска и нетърговска цел. Макар по размер на библиотеките да отстъпват на платените платформи, не им отстъпват по качество.

прочети още

Тениска с любим цитат Ако половинката ви следва някаква рутина, има любим автор, любим стих, изпълнител или харесва някоя мотивираща фраза – защо да не я прехвърлите с някакъв красив шрифт и цвят върху тениска? Да покажете, че заставате зад тях в начинанието им, имат подкрепата ви. Все неща, които значат много за човекът до нас.

прочети още

Чашите закупени от нас могат да се мият в съдомиялна и също така могат да се поставят в микровълнова фурна. Препоръчително е да не изполвате остри предмети и телени четки, тъй като печата се намира в лаковото покритие на чашата и така може да го отстраните.

прочети още

Тениските обикновено са евтини дрехи, но разбира се, и тук има колекционери, които могат да надуят цените до безобразие. Вижте най-скъпата теникса в света:

прочети още