За нас
    Creative Beauty е търговската марка на нашия онлайн магазин за кратко CBO. Стартирахме през 2019 година и за кратко време успяхме да направим стотици от нашите клиенти щастливи усмихнати и доволни. Най-голямата референция за нас е това, че клиентите се обръщат отново и отново към нас! Сред фирмите, които ни се довериха се открояват:
 
    Ратола, които поръчаха рекламни тениски
 
    ОК офис, които поръчаха работно облекло
 
    магазин на най-големия футболен отбор в България, които поръча над 3000 тениски с ретро дизайн, ключодържатели, печат на скални плочи, термочаши и др.
 
    салони за красота, на които направихме рекламни витрини, визитки стикери за лосиони, визитки, кутии за вендузи и много др.

   

    

   Екипът ни е от няколко души, които са специализирани в различните аспекти на дейността.

  • дизайнер
  • оператор и подръжка на принтер за тениски и сувенири 
  • оператор на режещ плотер, термопреса и специалист сублимация
  • Обслужване на клиенти

    Предлагаме изработка на продукти по индивидуален дизайн, както на дребно така и на едро.
    При нас можете да откриете персонални подаръци за вашето семейство, приятели, близки или работно облекло за своя персонал.
    Предлагаме изработка на персонализирани тениски с възможност за избор на дизайн, персонализирани чаши със снимка,  пъзели с дизайн по избор, ключодържатели.
    Също така може да изработим за Вас и вашия бизнес рекламни продукти: визитки, опаковка за Вашите продукти, менюта, ценоразписи, баджове, рекламен текстил, отварaчки, чаши и др.